Import av timer til Visma Contracting, forutsetter at Enkel eksport er benyttet i forkant og fil er lagret uten å bli åpnet i forkant.

1. Gå til Tidregistrering, vedlikehold og velg import av timer

2. Gå til innstillinger i Time import-vinduet

3. Velg mappen hvor du har lagret filen fra Enkel eksport i Tidsbanken, gjerne en dedikert mappe

4. Gå tilbake til Time import og klikk på importer

5. Når timene har komt inn vil de sorteres på kunder/ordre, klikker man på linjene vil man se registreringene til de ansatte.
Ved eventuelle feil vil det komme opp en feilstatus og hva som er gale.