Når man oppretter en ny ansatt i Mamut, så blir den ansatte tildelt ett ansattnummer. Det mange ikke vet er at de også får tildelt en skjult ID - og for å finne den kan man bruke Tidsbanken lønnsintegrasjon.

Har man Tidsbanken lønnsintegrasjon allerede satt opp, kan man gjøre følgende:

1. Åpne Tidsbanken lønnsintegrasjon og klikk på konfig i toppen

2. Velg så fanen Firma og klikk på Hent ansatte

Når det er gjort vil Tidsbanken hente inn ansatte fra Mamut og de ansatte fra Tidsbanken i skjemaet. Her må man knytte sammen navnene med hverandre - og når det er gjort trykker man Oppdater tidsbanken for å oppdatere Tidsbanken med de nyeste identifikatorene.