Det er mulig å endre koblinger og navigering direkte i et dokument.

1. Koblinger

I koblinger kan du bestemme dokumentets plassering i henhold til Kvalitetmanualens struktur. Her kan du velge ønsket bok, hovedemne og delemne som dokumentet skal tilhøre.

Finn ønsket dokument du ønsker å endre koblingen. Trykk på Rediger dokument.

I dokumentet trykker du på innstillingsknappen. Her endrer du Bok, Hovedemne og Delemne etter behov. Når du er ferdig, så trykker du Lagre nederst på siden.

2. Navigering

Det er også mulig å bestemme hva som skal være de forrige og neste dokumentet, dersom det skal være en kronologisk rekkefølge på dokumentene.