Denne artikkelen gir noen stikkord til, og lenker til, de viktigste punktene fra 2. gjennomgang.

Dersom du skal ha gjennomgang 2, og ønsker å forberede deg til denne, eller ønsker å repetere etter gjennomgang 2, er dette en fin artikkel å begynne med.

Punktlisten videre følger rekkefølgen slik den er planlagt for gjennomgang 2.

 

1) Ukesluttkontroll: Ukesluttkontroll er en rapport som gir oss et visuelt bilde på hvilke avdelinger og ansatte som har ikke-godkjente timelinjer. Ved å klikke på aktuell avdeling og videre aktuell ansatt blir vi ført til aktuell uke i Timelisten slik at vi kan gjøre nødvendige justeringer der. Det er viktig at man foretar ukesluttkontroll da bare godkjente timelinjer vil overføres til lønn. 

- Les mer om ukesluttkontroll her!

 

2) Timelisten: Fra ukesluttkontroll kommer vi inn til Timelisten. Vi har også mulighet for å gå tilbake til ukesluttkontroll ved å klikke på tilbakeknappen oppe til venstre i Timelisten. I Timelisten ser vi denne gang på hvordan man gjør redigeringer av timelinjer, samt hvordan man godkjenner disse. 

- Les mer om Timelisten her!

 

3) Lønn: Under dette punktet går vi gjennom hvordan man overfører lønnsgrunnlag til lønnssystemet. Det er viktig at man har utført ukesluttkontroll før man skal overføre lønnsgrunnlag. Dette fordi bare godkjente timelinjer vil overføres til lønnssystemet. 

Les mer om overføring av lønnsgrunnlag her!