Når man ønsker å komme hurtig til en bestemt side i Tidsbanken, eller finne ansattkortet til en ansatt eller liknende, kan man bruke søkefunksjonen for å korte ned på antall steg.

Eksempelvis hvis man ønsker å kunne søke på kunder i søkemenyen så må man første gang aktivere dette, og det gjør man på følge de måte:

1. Klikk i Søkfeltet og klikk på tannhjulet - velg her hvilke områder du ønsker at denne søkefunksjonen skal søke i.
    1. Finner du feltet ditt, setter du hake i boksen ved siden av området og lukker feltet, og kontrollerer om det fungerer.
    2. Fungerer det ikke går du videre til punkt 2 under.
  2. Klikk på systemknappen nede til høyre
  3. Velg Innstillinger
  4. Velg fanen Begreper
  5. Sett så hake i Bruk og Synlig slik at du legger til begrepet du ønsker å søke i som alternativ
  6. Gå tilbake til steg 1 og sjekk om det fungerer