Prosjektlisten gir enkel tilgang og oversikt over selskapets prosjekter


1. Tilgang

For å få tilgang til prosjektlisten må du ha menypunktet Prosjekter.  Les her for fremgangsmåte for å legge til menypunkter. 


Klikk deretter på Prosjektliste

 



2. Hvordan tilpasse prosjektlisten

Prosjektlisten viser en oversikt over deres prosjekter. Prosjektlisten er svært fleksibel, og kan tilpasses for å vise spesifikke prosjekter eller ønskede nøkkeltall. De ulike filtreringene vil nå forklares. 


2.1 Prosjektstatus (Prosjektfase)

Det er mulig å filtrere etter statusen til prosjekter. Dette er fordelaktig dersom dere har mange prosjekter og dere eksempelvis ønsker vise prosjekter som er startet. Statusen til prosjektet kan redigeres i prosjektet. Les her for å endre prosjektstatus(fase). Det er også mulig å endre på prosjektfase i prosjektlisten. Dette settes opp i kolonnevalg, som forklares nedenfor. 


2.2 Avanserte valg

Under Vis avanserte er det mulig å filtrere prosjektlisten etter ulike kategorier eller knagger. I prosjektlisten er dette prosjekttype, -gruppe, -status, avdeling og ansvarlig. Dette defineres i prosjektet, som du kan lese mer om her. For å opprette prosjekttyper og prosjektgrupper kan du lese her


2.3 Kolonnevalg

Det er mulig å endre kolonnene som vises i prosjektlisten etter behov. Trykk på fanen Innstillinger og velg ønsket kolonnevalg. Kolonnene som er aktuelt er avhengig av hvordan dere bruker Prosjektlisten. Dette kan eksempelvis være fremdriftsoversikt, til å endre prosjektfase (som forklart i 2.1) eller vise andre nøkkeltall. Husk å lagre for å oppdatere prosjektlisten. 


Prosjektlisten viser nå en oversikt over nyttige nøkkeltall og fremdrift.