I den andre gjennomgangen i oppstartspakken vil målet være å få en bedre forståelse for hvordan man kontrollerer og godkjenner timene som blir stemplet i Tidsbanken og hvilke vedlikeholdsrutiner som kan være lur å benytte for at Tidsbanken fungerer optimalt.

Her vil du se en liste over punktene som er relevant for denne økten.
 

Timelisten: 

Denne bruker du for å holde oversikt over hvilke timer som er stemplet/registrert på de ulike ansatte. Husk at stemplinger ikke er synlig i timelisten før den ansatte er ut-stemplet.

 

Kontroll av timer:

Du bør kontrollere dine ansattes timer minst ukentlig. Eksempelvis kan du kontrollere timer hver mandag for å godkjenne alle avvik. Noen går også inn daglig og gjør denne kontrollen. Dette styrer du helt selv.

Dersom en måned slutter midt i en uke og du ønsker å gjøre ferdig måneden mens uken ikke er omme enda, så kan du helt fint gå inn på de gitte dagene og godkjenne disse og ta resten av kontrollen når uken er ferdig

 


Lønnsbehandling:

Her kan du overføre lønnsgrunnlag direkte til din regnskapsfører. Lønnsbehandlingen forutsetter at alle timer er godkjent, for den perioden du skal betale ut for. 

 

Merk Husk at du bør kontrollere timer ukentlig. Alle timer må være godkjent før du kjører lønnsbehandling