Import av lønnsgrunnlag Tripletex

Lønnsår og måned er spesifisert i de to første kolonnene. Dette må legges inn som tall. Det betyr at når man lager eksportfilen i Tidsbanken så må man kun benytte tall for lønnsår og måned der dette føres inn. Skriv dette som måned 04, 05 og år 2021, 2022 osv.

• Gå til Lønn /Lønnsimport i Hovedmenyen

• Påse at Filtype er satt til CSV, Tegnsett til Automatisk og Skilletegn til Semikolon.

• Ta bort krysset for Ignorer første rad

• Finn filen ved å bruke Velg Fil

• Trykk på Importer

På grunn av begrensninger i måten Tripletex håndterer lønnsarter for trekk i timer og reduksjon av fastlønn, så er det en forutsetning at Tidsbanken legger inn en spesialløsning for at dette skal kunne overføres korrekt. Ta kontakt med Tidsbanken support for hjelp.

Merk

Fravær må settes opp med minus regel av Tidsbanken support før man eksporterer lønn