For å endre startsiden som du møter når du logger deg på Tidsbanken, må du gå inn på den ansatte det gjelder i ansattkortet. Ansattkortet finner du ved å gå på personal -> ansatte og klikker på navnet til den gitte ansatte.

Deretter gjør du følgende:

1. Velg fanen Tilgang.
  2. Velg startside i nedtrekksmenyen.
  3. Lagre.

Alle ansatte vil komme direkte til hjem-menyen for stempling som ordinær setting. Det er vanligvis kun administratorer eller avdelingsledere som ønsker å endre startsiden.

Neste gang du logger deg på med denne brukeren vil startsiden være det du nå har satt opp.