Man kan her se aktiviteter man selv har ansvar for å utføre ved å klikke på "Mine" og øvrige aktiviteter ved å trykke på "alle".

Trykk på knappen "ny aktivitet" for å opprette en aktivitet direkte i listen.

Fyll Inn informasjon i feltene. Her kan man klippe  og lime inn tekst fra mail, Word osv.

Under fanen "Kunde" kan man sette inn øvrig informasjon som f.eks ansvarlig, dette vil da gjøre denne personen ansvarlig for aktiviteten.

Man kan også opprette aktiviteter direkte i ukekalenderen ved å trykke på + tegnet på ønsket ansatt og ønsket dag aktiviteten skal utføres.

Man må gi de ansatte menypunktet Aktiviteter (touch( dersom de skal få tilgang til denne listen.