Kvalitetssystemet består av to deler, kvalitetsmanualen og avvikssystemet. De ansatte har tilgang til dette fra Tidsbanken, som de allerede benytter daglig! Terskelen for å søke informasjon blir lavere, og de ansatte får et nærere forhold til bedriftens kvalitetsarbeid.

 

Kvalitetsmanualen er stedet der bedriften kan samle og dele viktige dokumenter innenfor internkontroll - HMS, eller øvrig kvalitetsarbeid med rutinehåndbok, personalhåndbok osv. Ved å gi tilgang til viktige dokumenter til de som trenger det, samt mulighet for å lese fra bl.a. mobiltelefon, kan du øke bevisstheten på kvalitetsarbeidet i din bedrift. Du har selvfølgelig full oversikt over hvem som har lest hvilke dokumenter. 


Les mer om kvalitetsmanualen her!

 

 


Avvikssystemet gjør det raskt og enkelt å registrere avvik dersom det er ting som ikke fungerer som det skal. For å vite hvor man må sette fokus for å oppnå forbedringer, er avvikssystemet uvurderlig. De ansatte kan få tilgang til å registrere avvik direkte fra sin mobil, noe som gjør at langt flere av avvikene faktisk blir registrert. Avviksregistrering er en forutsetning for at ledelsen skal kunne ta tak i områder der det er behov for forbedringer, og Tidsbankens avvikssystem hjelper med dette. 


Ler mer om avvikssystemet her!


Modulene i kvalitetssystemet: 

Kvalitetsmanualen

Avviksmodul