Denne artikkelen er aktuell for ansatte med ordinær lesetilgang til dokumenter i Kvalitetsmanualen.


I Kvalitetsmanualen har du tilgang til bedriftens rutiner, dokumenter og filer som kan brukes til kontinuerlig opplæring og forbedring. 


Du får tilgang til Kvalitetsmanualen av en Administrator i Tidsbanken. Kontakt din nærmeste administrator for å få rett tilgang.


1. Navigere til Kvalitetsmanualen. 

Du finner meny-punkt til Kvalitetsmanualen i din Hjem-meny.

Tallet i sirkelen viser antall dokumenter som trenger din oppmerksomhet, både uleste og ubekreftede. 



2. Oversikt

Øverst har du muligheten til å søke etter dokumenter. Under finner du direktelenker til alle dokumenterUleste, Ubekreftede og dine favoritter. 



2.1 Finn dokument 

Under  Dokumenter kan du klikke deg gjennom strukturen i Kvalitetsmanualen. Dette er delt inn i Bøker, Hovedemner og Delemner. For kjapp tilgang kan du også søke direkte. Hvis du er usikker på nøyaktig tittel, så vil du få forslag etterhvert som du skriver.  




3. Opprett favorittliste

Dersom du ønsker rask tilgang til dokumenter senere, kan du lagre dem som Favoritter. Dette gjøres ved å trykke på hjerte-ikonet i hvert dokument.




4. Lesebekreftelser

Leder kan opprette dokumenter som det kreves at du leser og bekrefter. 



Du får enkelt oversikt over disse ved å trykke på Ubekreftede. Når du har lest gjennom kan du bekrefte i bunn av dokumentet. 




5. Kommentar

Dersom et dokument har feil eller mangler, eller du rett og slett ønsker å gi litt skryt, så har du muligheten til å legge igjen en kommentar. Dette vil være synlig for alle som har tilgang til dokumentet.