Merk  Hvis du har en fjernstyring (TeamViewer) fra før av på din PC/Mac er ikke denne fremgangsmåten nødvendig da vi kan bruke ID og passord på ditt eksisterende program.

Info  Nå fjernstyringen er klar skal du oppgi ID-nummer og passord til din Tidsbanken-konsulent

Du starter fjernstyring her: http://tidenflyr.com

Klikk på videoen under hvis du bruker Google Chrome:

Klikk på videoen under hvis du bruker Mozilla Firefox:

Klikk på videoen under hvis du bruker Internet Explorer:

Merk  Dersom du har Mac vil ikke Tidsbanken sin fjernstyring være kompatibel med ditt operativsystem. Da må du istedet gå inn på www.teamviewer.com