Når du ønsker å analysere nærmere hvordan døgnet forløper seg når det gjelder enten timeforbruk, omsetning eller lønnskostnader så er denne rapporten et bra verktøy for dette.

1. Velg fra- og til dato

2. Huk av for hva du ønsker å vise av detaljer

3. Velg om du vil filtrere på en gitt timetype eller en gitt avdeling. Hvis du ikke velger noe her tar den med alt sammen.

Info  Timetype defineres av lønnsarten som er brukt på timene. Her kan du velge å se kun normale timer, eller overtidstimer osv.

4. Trykk Vis rapport når du er ferdig

5. Da får du opp totale timer, lønnskostnader osv. for de ulike timene i døgnet slik du kan se hvor skoen trykker. Dette kan være med på å både påvirke hvordan dere som bedrifter setter opp åpningstider og arbeidsplaner.

Merk  For å få frem forbruk av lønnskostnader og omseting i denne rapporten forutsetter det at det er lagt inn timelønn på de ansatte og at omsetning registreres/hentes inn i Tidsbanken