Registrere besøkskort

1. For å legge til en besøkende uten byggekort, klikker du deg først inn på det aktuelle anlegget i Mannskapslisten.

2. Trykk på Rediger kontakter.

3. Nå kan du enten velge fra listen over tidligere registrerte personer, eller registrere en ny person i systemet ved å klikke på plusstegnet.

4. Du får da opp et skjema der du må registrere nødvendig informasjon.

5. Her kan du til legge inn flere opplysninger. Trykk på plusstegnet for å legge til et kort på personen.

6. Fyll inn navn på den besøkende (kortnavn). Skriv inn koden som står på besøkskortet, slik at kortet kobles mot den besøkende.

Personen kan nå registrere seg inn på byggeplassen ved å trekke kortet som vanlig.