For at de ansatte skal få muligheten til å registrere avvik, må det legges til menypunkt Registre avvik på Hjem-siden til de ansatte.

Dette kan gjøres enten hos den enkelte ansatte eller hos en hel ansattgruppe.

Legg til menypunkt for en hel ansattgruppe

Gå til kartoteker, velg ansattgrupper og trykk deretter på redigeringssymbolet.

Gå til fanen Menyer og legg til Registre Avvik som menypunkt. Trykk Legg til og huk av for at den skal vises i Hjem-meny.

Legg til menypunkt hos den enkelte ansatte

Gå til personal, ansatte og gå deretter til den ansatte du skal legge inn menypunkt for.

Gå til fanen Menyer og velg Registrere avvik som menypunkt. Trykk Legg til og huk av for at menypunktet skal vises i den ansattes Hjem-meny.

Slik vil det se ut på hjem-skjermen for de ansatte når de skal registrere avvik: