En ansatt i Tidsbanken er en bruker av systemet. Uavhengig av om brukeren skal bruke Tidsbanken til å stemple, om brukeren kun skal godkjenne timer eller om brukeren kun skal brukes til konfigurasjon av Tidsbanken, må brukeren opprettes som en ansatt. En ansatt i Tidsbanken kan gies forskjellige rettigheter alt etter hvilket bruksområde den gitte ansatt skal bruke Tidsbanken til.

Info  En ansatt i Tidsbankan kan kun ha tilhørighet til 1 bestemt avdeling, men kan alikevel jobbe på hvilken som helst avdeling.

INFO: Alle aktive ansatte/brukere i Tidsbanken vil telle med på lisensen.