Kom i gang med mannskapslisten

Mannskapslister finner du under Personal i toppmenyen.

Daglig bruk

Ved å klikke deg inn på et anlegg får du opp alle som er eller har vært på anlegget den dagen. Klikk på en person for å få utfyllende informasjon. Du kan også Redigere kontakt eller Send melding. Har en person glemt å stemple seg ut kan dette gjøres manuelt ved å klikke Logg ut.

Kontrolliste

Her kan du få ut en liste som viser alle som har vært på anlegget i tidsperioden du velger. Denne benyttes hvis det er kontroll fra eksempelvis Arbeidstilsynet og inneholder lovpålagt informasjon.

Evakuering av anlegg

Ved en nødsituasjon er det viktig å kunne gjøre rede for arbeiderne som er på anlegget. Du kan lese om evakuering i detalj her. Velg det aktuelle anlegget i anleggsoversikten og klikk på Evakuer for å finne noen nyttige hjelpemidler.

Send melding - Send melding til alle som er registrert inn på anlegget hvor det er registrert telefonnummer.

Pårørendeliste - Tilgjengelig dersom den ansatte er bruker i deres Tidsbank og denne informasjonen er lagt inn på ansattkortet.
Skriv ut oversiktsliste - Kontrolliste fra dagens dato.
Last ned oversiktsliste - Få oversiktslisen som en fil.
Sjekkliste - Digital sjekkliste som kan benyttes på mobil for opptelling ved evakuering.

Forskjellige metoder for stempling

Det finnes tre måter å registrere seg inn i mannskapslisten. Videre i artikkelen finner du veiledning for:

Stempleboks.

USB-byggekortleser.

• Mobil registrering på http://reg2.build

Stempleboks

Se hvordan du administerer stempleboks her.

USB-byggekortleser

Med USB-byggekortleser kan sette opp en datamaskin til å ta seg av stempling.

Oppsett for personlig datamaskin

• Koble byggekortleseren til din datamaskin med USB-kabelen

• Logg inn i Tidsbanken og klikk på Personal og Mannskapslister.

• Velg anlegg som skal benyttes.

• Klikk på Registrer inn.

• Skann byggekortet.

Oppsett for felles datamaskin

• Koble byggekortleseren til datamaskinen med USB-kabelen

• Gå til www.tidsbanken.net

Logg inn i Tidsbanken og klikk på Personal og Mannskapslister.

• Velg anlegges som skal benyttes.

• Skann byggekortet.

Mobil registrering

Ved bruk av mobil stempling trenger man bare lokasjonskoden for anlegget. Denne koden finner du inne på anlegget i Tidsbanken.

• Gå til http://reg2.build.

• Skriv inn anleggskoden.

• Skriv inn HMS-kortnummeret som står nede til venstre på HMS-kortet. Hvis det er første gang en arbeider benytter kortet i Tidsbanken må lovpålagt informasjon fylles ut. All informasjon står på HMS-kortet.