Har du integrasjon med T-LINK? - Har en Tidsbanken konsulent vært inne og installert noe lokalt hos dere?

I så tilfelle er det fint om Tidsbanken blir kontaktet før dere gjennomfører bytte til ny server, slik at vi kan hente ut AppKonfig.xml fra serveren for å kunne kjapt sette opp integrasjonen på ny server. Appkonfig.xml er konfigurasjonsfilen (oppsettet) til integrasjonen, som gjør at man vil minimere nedetiden på integrasjonen.

Send oss en e-post, med kontaktpersonen på integrasjonsspørsmål og tilgang til serverene her.

Er serverbyttet allerede gjennomført?

Da er det fint om dere kan ordne tilgang både til gamle serveren, og den nye. Så kan vi hente over AppKonfig.xml og sette opp integrasjonen kjapt.

Send oss en e-post, med kontaktpersonen på integrasjonsspørsmål og tilgang til serverene her.

Er gamle serveren lagt ned / utilgjengelig?

Da er dere tilbake til start med integrasjonen. Da må vi få en beskrivelse av hva dere ønsker å integrere, hvordan det skal settes opp (hvordan det var satt opp eventuelt) - og man må stille seg i samme kø som en ny kunde som ønsker integrasjon.

Send oss en e-post, med kontaktpersonen på integrasjonsspørsmål og tilgang til serverene her.

Har du integrasjon med Tidsbanken API?

Da er det ikke noe problem fra Tidsbanken sin side, da må dere bare ta med dere egen programvare / integrasjonsfiler til ny server, og legge inn riktig API-KEY og API-URL. Det skal være helt likt å sette det opp på den nye serveren.