Import av lønnsgrunnlag - PowerOffice Go

Denne artikkelen forklarer hvordan du lager fil med lønnsgrunnlag og importerer til PowerOffice Go.

Påse at avdelingene i Tidsbanken stemmer med de i PowerOffice Go. Hvis ikke vil de automatisk opprettes ved import.

1. Ved eksport velger du Power Office Go som lønnsystem

2. Klikk så på eksporter

3. Lag så transaksjonsfil

Filen må ikke åpnes før den blir importert. Det står også Huldt & Lillevik øverst her, men det er fordi formatene er like. Det skal ikke være huket av for alfanummeriske kostnadsbærere.

4. Gå til PowerOffice Go, åpne meny og velg Import

5. Klikk på last opp og velg Lønnsgrunnlag, under filformat velger du Huldt & Lillevik. Finn filen du eksporterte fra Tidsbanken og last opp.

Under filformat er det mulig å velge mellom Poweroffice Win og Huldt & Lillevik. Begge filformatene er identiske, så det spiller ingen rolle hvilken av disse som velges.

6. Klikk importer og filen leses inn