Vaktbytte lar ansatte bytte vakter, leder vil få beskjed og mulighet til å godkjenne eller avslå byttene. Vakten flyttes først når det er godkjent, så leder beholder oversikten, men får først vite om det før de ansatte er enige.

1. Finn vakten du vil bytte 

På din Hjem side kan du se alle vaktene du har denne uken. Du kan bruke pilene øverst for å gå til neste uke. Trykk på vakten du ønsker å bytte vekk og velg bytt som kommer opp inne i denne vakten.

Husk at du "eier" vakten frem til leder har godkjent dette vaktbytte!




2. Velg hvem du ønsker å bytte med 

I dette bilde kan du velge hvem du ønsker å bytte med. Visningen viser deg først din avdeling, samt de som ikke allerede jobber den dagen. Når du har funnet en ansatt, velg Jeg ønsker å bytte bort denne vakten og forespørselen blir sendt. 


Du kan også legge vakten rett på vakttorget, da kan alle se den og melde sin interesse.



Dine kollega kan da se din vakt på vakttorget som de finner veien inn til i sin hjem-meny.



3. Forespørsel om bytte

Den ansatte du ønsker å bytte med vil se at du har lyst til å bytte vakt på sin hjem-meny. Vedkommende kan enkelt avslå eller godta dette byttet. 



Dersom de avslår, avsluttes prosessen her. Men du vil ha god oversikt over hvem som har godkjent og avslått under "mine bytter"



I tilfelle de godtar byttet, vil vakten sendes videre til deres leder for en siste godkjenning. 



4. Leder får beskjed om vaktbyttet og mulighet til å godkjenne

Leder vil se ønsker om vaktbytter i sitt vakttorg. De kan se hvem som ønsker å bytte. De vil få valget om å godkjenne eller avslå dette byttet. Leder vil også kunne se hvem andre som er på jobb denne dagen for å vurdere byttet. 


5. Vakten flyttes til riktig ansatt i vaktlisten

Når vaktbyttet er godkjent av både ansatt og leder vil vakten automatisk flyttes til riktig ansatt og deres vaktliste vil til enhver tid holde seg oppdatert!