Mamut Lønn må være installert og konfigurert før du går videre

Hvis du ikke har installert Mamut Lønn trykk her for å lese hvordan man gjør det

Hvis du ikke har konfigurert Mamut Lønn trykk her for å lese hvordan man gjør det

Lønnsbehandling med Mamut Lønn

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan konfigurere Mamut Lønn

Merk: Lønnsartnummer må være identiske i begge systemer. Les hvordan du kan endrer lønnsartnummer i Tidsbanken her https://www.tidsbanken.net/support/case.asp?ID=194

1. Gå til Lønnsbehandling i Tidsbanken

Dette finner du under Rutiner > Lønnsbehandling

2. Velg ønsket lønnsperiode og Mamut som lønnssystem

3. Trykk Forhåndsvis

4. Når Lønnsrapporten er synlig i Tidsbanken går du videre til steg 5

5. Start Tidsbanken Mamut Lønn Integrasjon

6. Trykk Hent grunnlag fra api

7. Du vil nå få en liste som er identisk til Lønnsrapporten fra Tidsbanken

8. Trykk Overfør så vil en ny lønnsregistrering være tilgjengelig i Mamut