Denne artikkelen forklarer hvordan du som leder manuelt kan stemple ut en ansatt via ansattlisten. Dette er en grei funksjon dersom en ansatt har glemt å stemple ut for dagen, eller eventuelt glemt å stemple inn.

Fremgangsmåte

1. Gå til ansattlisten, klikk på nedtrekksmenyen til høyre på den ansatte du skal stemple ut

2. Oppgi tidspunkt for utstempling og klikk ok

Merk: For å stemple inn ansatt gjør du akkurat det samme, men trykker "stemple inn" i stedet for å "stemple ut".