Mamut Prosjekt må være installert og konfigurert før du går videre

Hvis du ikke har installert Mamut Prosjekt trykk her for å lese hvordan man gjør det

Hvis du ikke har konfigurert Mamut Prosjekt trykk her for å lese hvordan man gjør det

Timeseddel med Mamut Prosjekt

Denne artikkelen forklarer hvordan du kan konfigurere Mamut Prosjekt

Merk: Kun timer som er godkjent blir overført til timeseddel. Du kan lese mer om godkjenning av timer her.

1. Gå til Rutiner > Rutiner > Standard eksport av timer

2. Trykk Overfør timer til eksporttabell

3. Start Tidsbanken Mamut Prosjektintegrasjon

4. Trykk Hent grunnlag

5. Se over timene og trykk Overfør grunnlag til Mamut hvis det ser greit ut.

Merk: Overfør grunnlag til Mamut vil endre seg til Merk grunnlag som overført i Tidsbanken. Denne trykker du ikke før du har sett over timeseddelen i Mamut.

6. Gå til timeseddelen i Mamut.

6.1 Trykk Timeregistrering (venstre)

6.2 Trykk Timeregistrering (midten)

7. Velg timeregistreringer som er Ubehandlet

8. Naviger til korrekt timeseddel (Tidsbanken)

9. Kontroller timene og trykk ferdigbehandling av timeseddelen når du er fornøyd.

10. Når alt er kontrollert og godkjent går du tilbake til Mamut Prosjektintegrasjon og trykker Merk grunnlag som overført i Tidsbanken.