amanuell stempling.Stempling via manuell stempling - En egen stempleskript-type som brukes i stemple4.asp og redigeres under en egen fane i stempleskript-skjemaet.
bstempet fra vaktlisteSom oftest via funksjonen "Stemple inn fra vaktliste" i timelisten.
cstempet via boksUtstempling har gått via byggeplass-boks.
dduplisert timelinjeTimelinje som er generert automatisk av systemet, ved at en annen timelinje har blitt splittet/duplisert. F.eks. får overtidslinjer og tillegg vanligvis denne posteringskoden. Et unntak er om f.eks. hele timelinjen har blitt konvertert til overtid og ingenting har blitt splittet eller duplisert. Da beholder timelinjen sin opprinnelige registreringstype.
ffyll ut dagenOpprettet via fyll ut dagen-funksjon i timelisten eller eget skjema.
mmobilstemplingStempling via mobilsidene.
ostemplet ordinærtVanlig stempling via stemple4.asp eller lignende.
pstemplet inn fra parameterSom oftest via funksjonen "Stemple inn fra parameter" i timelisten.
rregistrert i timebehandlingTimelinjen er lagt til på vanlig måte av avdelingsleder eller administrator (eller en bruker med rettighetene) direkte i timelisten.
tregistrert i timebilag (timepopup)Tilsvarer r, men timelinjen er opprettet i popupen.
uregistrert i ukesluttkontrollUsikkert om denne er i bruk, men tanken er at ukesluttkontroll kan genere timelinjer ved beregning av "overtid periode", eller 12-timersregel. Mulig disse timelinjene i praksis får posteringskode d i stedet.
_rredigert(Tegn nummer to i posteringskoden.) Etter at timelinjen ble stemplet inn på vanlig måte, har den blitt redigert f.eks. i timelisten.
_iendret inn-tidspunkt ved stempling(Tegn nummer to i posteringskoden.) Brukeren (den ansatte) har redigert inn-tidspunktet ved stempling, enten ved å manuelt åpne skjemaet for å gjøre dette, eller som svar på spørsmål.
_uendret ut-tidspunkt ved stempling(Tegn nummer to i posteringskoden.) Brukeren (den ansatte) har redigert ut-tidspunktet ved stempling, enten ved å manuelt åpne skjemaet for å gjøre dette, eller som svar på spørsmål.
_bendret både inn- og ut-tidspunkt ved stempling(Tegn nummer to i posteringskoden.) Brukeren (den ansatte) har redigert både inn- og ut- tidspunktene ved stempling, enten ved å manuelt åpne skjemaet for å gjøre dette, eller som svar på spørsmål.