Vi anbefaler at du som ansatt oppdaterer din personlige informasjon i Tidsbanken, dette gjør du via Min profil på hjem.

Her kan du legge inn utfyllende info om deg selv, blant annet telefonnummer og epost til seg selv og nærmeste pårørende. I tillegg kan du også endre PIN-kode og registrere kort for stempling, dersom deres bedrift bruker dette.

For å komme til din profil trykker du på ditt bilde, eller initialene dine øverst til høyre.

Deretter trykker du på "rediger", under informasjonen din:

For å legge til bilde trykker du på "endre":

Fyll deretter inn informasjon i feltene på profilen din. Trykk tilsutt på "lagre":