Denne artikkelen tar for seg funksjonalitet som er tilgjengelig for ansatte med administrativ tilgang til Kvalitetsmanualen, samt ansatte med fullverdig administratortilgang. Det finnes andre artikler for opprettelse/redigering av dokumenter og ordinær bruk av kvalitetsmanualen


Med administrativ tilgang til Kvalitetsmanualen har du muligheten til å følge opp lesebekreftelser. 


1. Lesebekreftelse


1.1 Lesestatus for ett dokument

Ansatt med administrativ tilgang til kvalitetsmanualen har muligheten til å se lesestatus på spesifikke dokumenter. For å se lesestatus går du inn på ønsket dokument og trykker på Lesestatus nederst. 




1.2 Lesestatus for alle dokumenter og ansatte

Det er også mulig å se lesestatus for alle dokumenter og ansatte. Denne tilgangen er forbeholdt Administratorer, og ikke ansatte som har administrativ tilgang til Kvalitetsmanualen. 



I Lesestatusen har du muligheten for å velge mellom ansattvisning, og dokumentvisning. Her vil det være merket med symboler som viser status. 


Pr. ansatt:

 

Pr. dokument



2. Gi beskjed om obligatoriske dokumenter

I dokumentvisningen er det er mulig å sende melding til ansatte for å minne dem på å lese obligatoriske dokumenter. Du gjør dette via papirflysymbolet ved hvert dokument. 



Du får da opp en dialogboks som lar deg gruppere etter ansatte som har lest/ikke lest. Du kan også sende til hele avdelinger eller enkeltpersoner. Du kan velge mellom å sende  som Tidsbanken-melding, sms eller epost.

Merk at SMS koster kr 1,- pr. stk.