Timer på prosjekt gir full oversikt over stemplede timer som er registrert på prosjektet. Oversikten gir nyttig informasjon knyttet til timelinjene, samt mulighet for å endre timelinjens faktureringstatus og utskrift.

1. Gå til oversikten

Oversikten finnes på hver enkelt prosjekt. Start med å velge ønsket prosjekt fra Prosjektlisten

Gå deretter til fanen Timer. Dersom du ikke har denne fanen kan den legges til på følgende måte.  I det følgende vil hovedelementer av oversikten forklares.

2. Fakturering

Denne oversikten gir muligheten til å endre faktureringstatusen til timelinjer. Du kan velge fakturering på enkelte timelinjer ved å huk av boksen for F (Faktureres) eller ved å trykke på knappen Alt er fakturerbart. Les mer om fakturerbare timer her.

3. Summering

Oversikten viser også en rekke summeringer. Dette inkluderer antall timer som er registrert på prosjektet, antall fakturabare timer, og verdien av dem. Tilslutt viser oversikten summering av kost- og salgspris for prosjektet.

4. Utskrift

Denne oversikten er mulig å skrive ut i diverse format. Dette inkluderer jpg, Csv, Excel og Word.