1. Stryk med pekefinger fra venstre side av skjermen

2. Trykk på den smale knappen helt nede til høyre på skrivebordet

3. Trykk på START-knappen og velg Instillinger

4. Gå til Nettverk og Internett

5. Når du er kommet hit strykker du oppover for å komme til riktig funksjon lengre nede på siden (Nettverks- og delingssenter)

6. På denne siden trykker du på "Endre innstillinger for nettverkskort" i venstremenyen

7. Høyreklikk på tilkoblingen som heter "Wi-Fi" og trykk Diagnotiser

8. Diagnotiserings-verktøyet vil nå prøve å reparere tilkoblingen. Her kan den finne flere feil/rettelser som ikke kan replikeres i denne artikkelen. Følg veiviseren og de henvisningene som dukker opp i verktøyet.

9. Når feilsøkingen er ferdig kan du nå gå til varslingssenteret (nede til høyre) og trykke på nettverk-menyen for å se om dine trådløse nettverk vises i listen

10. Koble deg til ønsket nettverk og se til at den klarer å koble seg til. Statusen til nettverket skal vises som "Tilkoblet, sikret" når den er korrekt tilkoblet

11. Dersom alt fungerer og du har fått tilkobling så kan du lukke alle menyer og faner utenom Google Chrome. Tilslutt klikker du på Google Chrome-ikonet for å komme tilbake til Tidsbanken i fullskjermsvisning. Så skal alt være klart igjen!

OBS. Dersom du til formodning ikke har Google Chrome åpen lenger eller den ikke vises i fullskjermsvisning lenger trenger du bare å restarte datamaskinen for at den skal starte i vanlig modus