Aktivere sats for timelønn

Du kan velge å ta med sats for timelønn i transaksjonsfilen. Dette forbeholder at timelønn er lagt inn på ansattkortene i Tidsbanken. Du finner innstillinger under Rutiner og Lønnsbehandling. Deretter trykker du på fanen Innstillinger og huker av for Beløp/Sats. Husk å trykke Lagre.

Merk at Tidsbanken ikke anbefaler å inkludere sats/faktor ved overføring av timer til lønnsbehandling, da dette kan gi feil lønnsgrunnlag. Det bør som regel overlates til ditt lønnsystem.