Rutine for import

1. Benyttes prosjekt på timene kan prosjektene importeres i Duett. Er dette aktuelt fyll ut skjermbilde som vist nedenfor, i motsatt fall gå til punkt 2:

1.1 Ta oppslag og angi importoppsett 'Duett – Time (Time) v1.2c'.

1.2 Angi fil som skal importeres.

1.3 Merk av som vist i bildet ovenfor under ’Regler og utvalg for import’.

1.4 Trykk på Start import.

1.5 Etter import, gå inn på arkfane ‘5 – Logg’ for å se på eventuelle meldinger.

2. For import av timer fyll ut skjermbildet som vist nedenfor:

2.1 Ta oppslag og angi importoppsett 'Duett – Time (Time) v1.2c'.

2.2 Angi fil som skal importeres.

2.3 Merk av som vist i bildet ovenfor under ’Regler og utvalg for import’.

2.4 Merk av for at poster som ikke lar seg importere skal skrives til egen fil og angi ønsket navn og katalog for lagring.

2.5 Trykk på Start import.

2.6 Etter import, gå inn på arkfane ‘5 – Logg’ for å se på eventuelle meldinger. Poster med feil vil skrives til filen generert i punkt 4. Rett årsaken til at timepostene ikke ble importert og kjør import på nytt. Husk angi filen generert i punkt 4 og ikke den opprinnelig filen.

Forutsetninger for at dette skal fungere:

• Grunnregistre som f.eks kunder, varer og prosjekt må være samkjørt og oppdatert.
  • Bærer Lønnsart må være satt opp til å benyttes både for Time og Lønn .
  • I Tidsbanken må alle lønnsarter ha varenummer på produktfeltet. Dette må samsvare med det som ligger i Duett.
    • Dersom det legges inn etter timene er registrert må det kjøres en spesialløsning - ta kontakt med support.
  • Kundenummer må legges inn før transaksjonsfil lastes ned.