Ved noen anledninger kan det være greit å ha en gjestebok koblet opp mot et anlegg dersom det skal komme gjester på anlegget. Innstillingene i gjesteboken til Tidsbanken settes pr. lokasjon (enhet) og kan derfor kobles opp mot flere forskjellige anlegg alt etter hvor mange enheter du bruker gjesteboken på.

Koble gjesteboken mot anlegg

Gå til menyen til venstre og klikk på Gjestebok.

Deretter klikker du deg inn på innstillinger og blar helt ned på siden. Der vil du finne en nedtrekksmeny med oversikt over anleggene som er registrert i Tidsbanken.

Det eneste som da gjenstår er å velge anlegg. Siden lagrer innstillingene automatisk.

Gjesteboken settes opp pr. enhet/lokasjon og det er kun muligheter for å velge 1 anlegg pr. enhet/lokasjon.