Corona-viruset (Covid-19) medfører at bedrifter må innføre nye rutiner for å sikre en trygg og strukturert arbeidshverdag. Dette kan innebære nye rutiner for smittevern, eller arbeid fra hjemmekontor. Med Kvalitetsmanualen kan du dokumentere de nye rutinene og gjøre dem tilgjengelig for de ansatte ved hjelp av en skybasert løsning som er tilgjengelig på alle enheter. Dette sikrer effektiv informasjonsdeling og at de ansatte er oppdatert. 


Tilgjengelig på samme sted

I Kvalitetsmanualen kan du samle alle bedriftens rutiner og dokumenter på èn digital plattform og gjøre dem tilgjengelig for alle ansatte. På den måten sikrer du at de ansatte er oppdatert på nye rutiner i forbindelse med Corona - viruset. Les mer om kvalitetsmanualen her. 



Enkel strukturering av dokumenter og rutiner

I kvalitetsmanualen kan du strukturere dokumenter og rutiner i en mappestruktur for enkel oversikt og navigering, slik at de ansatte finner frem til ønsket rutine. Les mer om strukturen i Kvalitetsmanualen her. 




Få lesebekreftelse fra de ansatte

Med Kvalitetsmanualen kan du sikre at alle ansatte har lest obligatoriske dokumenter ved hjelp av lesebekreftelse og verifisering. De ansatte får varsel om nye dokumenter, slik at de kan holde seg oppdatert på bedriftens nyeste rutiner. Les mer om hvordan du aktiverer lesebekreftelse her. 



Har dere ikke Kvalitetsmanualen i dag?

For mer informasjon i Kvalitetsmanualen kan du lese her. Ta kontakt med oss for å få implementert Tidsbankens Kvalitetsmanual i dag!


Kontakt oss på:

  • TLF: 55 27 37 00
  • MAIL: support@tidsbanken.no
  • Chat