Rutine for import

1. Gå til Forsystem -> Filimport
  2. Trykk på Velg filer og bla deg fram til eksportfilen fra Tidsbanken
  3. Trykk på Last opp
    1. Når filen er lastet opp finnes den i listen rett over raden med knapper (deriblant Lagre knappen)
  4. Trykk på blyantsymbolet til venstre på linjen
  5. Skriv inn navnet på eksportformatet (Importdefinisjon)
    1. Tidsbanken eksporterer filer på importdefinisjon PM10 og PR02, velg det formatet du valgte i Tidsbankens Lønnsbehandling
  6. Trykk Lukk og Lagre
  7. Kryss av i avkrysningsboksen helt til venstre
  8. Trykk Verifiser
  9. Trykk så på Lagre
  10. Kryss av i avkrysningsboksen helt til venstre
  11. Trykk Godkjenn
  12. Trykk så Lagre
    1. Filen har nå status Klar til kjøring
  13. Gå til Forsystem -> Importer -> Prosessering
  14. Kryss av for e-post og skriv inn navnet på ekportformatet i feltet Importdef
  15. Trykk Bestill jobb
    1. Når filen er importert vil du motta en e-post, dette tar et par minutter
  16. Lønnslinjene vil du nå finne under Lønnsoppsett oversikt og du er nå klar for å kjøre lønn og lage et Lønnskjøringsforslag