Opplever dere feil ved pålogging på stempleskjermen deres?

Dersom dere ikke får logget på Tidsbanken via deres stempleskjerm kan du kontakte Tidsbanken Support for øyeblikkelig hjelp. For at vi skal kunne hjelpe deg fortest mulig ønsker vi at du har funnet frem Skjerm-ID, slik at vi kan fjernstyre skjermen.

ID finner du foran eller bak på skjermen:

Opplever dere feil på andre personlige enheter?

Vanligvis skal du automatisk bli sendt videre til den nye plattformen. Dersom dette ikke skjer kan det hende at nettleseren har hengt seg opp i noen informasjonskapsler. Her anbefaler vi at du sletter all logg i nettleseren, alternativ alt som er relatert til Tidsbanken

Dersom dette ikke hjelper og du benytter en tilsendt lenke for å komme deg inn i Tidsbanken, må du ta kontakt med leder for å få tilsendt ny. Personlig lenke kan sendes ut av administratorer i Tidsbanken.