1.Trykk på Gjestebok

2. Klikk på Gå til innstillinger

3. Gå helt ned på siden og generer "nøkkel" som trengs for å gi tilgang. kopier denne nøkkelen

4.  Denne nøkkelen skal tilføyes direkte etter følgende url: https://min.tidsbanken.net/gjesteboken.asp?key=

Et praktisk eksempel med en fiktig nøkkel kan se slik ut https://min.tidsbanken.net/gjesteboken.asp?key=123456789

5.  Når har du korrekt lenke på plass og testet at denne fungerer så gjenstår det å generere en QR-kode av denne lenken. Da kan du bruke en hvilken som helst QR-kode generator du finner på nettet. Vi kan anbefale denne siden https://www.the-qrcode-generator.com/

Da får du en QR kode som lenke direkte til deres gjestebok hvor man kan registrere seg inn og ut! Koden kan printes ut på det formatet du ønsker å ha den og gjøres tilgjengelig i besøksinngang.