Registrering av permittering

Ved registrering av permittering for flere ansatte anbefaler vi å benytte serieregistrering via Rutiner.

1. Gå til Rutiner i sidemenyen og velg underkategorien RutinerVelg deretter Serieregistrering.

2. Velg de ansatte du skal registrere permittering på og ta stilling til hva du registrere tiden fra, dersom dere planlegger de ansatte anbefaler vi vaktliste. Man har tre måter å registrere på:

Manuell - Her setter du tidspunktene selv.

Parameter - Henter Standard arbeidstid definert i ansattgruppene.

Vaktliste - Planlagte vakter fra turnus eller vaktliste.

Klikk så på Neste.

3. Velg perioden det skal registreres for. Under Begreper haker du av for Arbeidstype. Du kan også overstyre Avdeling eller Prosjekt, men dette hentes automatisk fra ansattkortet hvis ikke noe er valgt.  Trykk Utfør for å sette i gang registreringen.

Vær obs på at en serieregistrering ikke kan angres når den først er utført. Test gjerne på én ansatt først dersom du skal registrere for mange ansatte samtidig.

4. Når serieregistreringen er utført så kan du gå til timelisten og sjekke resultatet.