Filformatet for Visma Payroll heter 'Visma Payroll - Fil'

• Gå til Lønnkjøringer i toppen av siden

• Trykk på import av transaksjoner

• Trykk fortsett

• Hent transaksjonsfilen som skal brukes til import ved å trykke klikk her og gå til filens lokasjon og åpne den.

• Når dette er gjort kommer du til neste steg hvor du får velger du lønnsår og periode. Dette blir automatisk foreslått basert på lønnskjørenummeret.

• Trykk fortsett for å validere filen. Her vil du få opp grunnlaget den vil importere inn i Payroll. Med eventuelle feilmeldinger.
  • Se her for hjelp til vanlige feil

Dersom alt ser bra ut trykker du import av transaksjoner og fullfør

Du kan nå gå inn på lønnkjøringen din for å kontrollere transaksjonene og fortsette til de neste stegene for å fullføre lønnkjøringen.