Se video eller følg steg for fremgangsmåte for å kunne legg inn PDF dokumenter inn i kvalitetsmanualen

1. Åpne PDF-dokumentet du ønsker å legge inn i Tidsbanken.
  2. Trykk på prikkene prikkene oppe til høyre for å velge Del.
  3. Da får du opp en dialogboks for å dele dokumentet. Trykk på kopier lenke.
  4. Når dette er gjort, går du inn i kvalitetsmanulen og trykker opprett lenke.
  5. Legg inn tittel på dokumentet og lim inn lenken din kopierte ved å høyreklikke og velg "lim inn" eller tast CTRL + V.
  6. Erstatt alt etter siste skråstrek med teksten "preview".
  7. Huk av for PDF og lagre dokumentet.