Har du en viktig beskjed eller noe du ønsker å informere dine ansatte om? På denne måten kan du enkelt distribuere meldinger enten internt i Tidsbanken, per SMS eller epost. Dette kan gjøres for alle ansatte, enkelte avdelinger eller enkeltansatte.

Send til èn eller alle avdelinger:

1. Gå til ansattlisten og Trykk send melding så vil du sende melding til de ansatte du ser i listen.

OBS: Om du ikke ønsker å sende til alle ansatte. Så kan du sende til en gitt avdeling ved å bruke avdelingsfilteret. I praksis sendes meldingen til de ansatte du ser i listen.

2. Skriv meldingen din og velg om du også vil sende pr sms og/eller epost. Trykk SEND når du er ferdig

Send melding kun til èn ansatt:

1. Gå til ansattlisten og finn hvilken ansatt du vil sende melding. Trykk på pil og deretter på send melding

2. Skriv meldingen din og velg om du også vil sende pr sms og/eller epost. Trykk SEND når du er ferdig