Sum pr lønnsart

Du finner rapporten under kategorien Timelister

I rapporten velger du periode i dato-feltet, hvilke avdelinger du ønsker å vise og om du ønsker å filtrere på godkjente timer. Trykk på Vis for å få frem rapporten.

Rapporten viser hvor mange timer hver ansatt har jobbet mot en lønnsart, og en summering per lønnsart i bunn. I rapporten får du kun opp id på lønnsarten, men om du ønsker å få en liste på hva alle lønnsartene heter kan du markere i boksen for Vis liste over lønnsarter.