1. Gå inn rapporten du ønsker å kopiere ut data fra. Eksempelet fra bildene er fra Ferie og tidskonto men rutinen kan brukes i stort sett alle rapporter

2. Trykk og merk fra nedre, høyre del av tabellen og dra opp til øvre venstre del av tabellen. (Hvis dette er vanskelig kan du også trykke CTRL + A på ditt tastatur, men da får du ofte litt mer enn det du skal ha).

3. Trykk CTRL+C eller høyreklikk og kopier markert innhold.

4. Åpne Excel, høyreklikk i en celle og velg å lime inn enten med kilde- eller målformatering.

Da vil dette kommer over i Excel på en pen og pyntelig måte og du kan bearbeidere dette videre om ønskelig. Slutteksempelet fra bildet under er "målformatering"