Visma.NET Payroll med Tidsbanken


Vår integrasjon med Visma.NET Payroll lar deg enkelt og direkte overføre det godkjente lønnsgrunnlaget som blir stemplet i Tidsbanken til Visma.NET Payroll for utbetaling. 

Hva løser integrasjonen? 

Lønnsbehandling har tradisjonelt betydd mye manuell punching, eller håndtering av Excelfiler for å få importert lønnsgrunnlag. Med vår integrasjon kan dere overføre alt som skal utbetales til ansatte på en enkel måte, uten behov for punching eller håndtering av filer/lagringsområder etc. I tillegg sørger integrasjonen vår for å sende lønnsgrunnlaget slik at Visma kan på en optimal måte, allokere lønnskostnadene i riktig periode og på ønskede kostnadsbærere.


Hvorfor bør en Visma.NET-kunde ta den i bruk?

Integrasjonen gjør avstanden mellom timeføringssystem og lønnssystem kortere. Manuell punching av lønnslinjer hører fortiden til. Hvis du er vant med filoverføringer fra før, så slipper du håndteringen av nedlastning og opplasting av transaksjonsfiler, og potensielt få kryptiske feilmeldinger først når filen er importert i Visma.

Veldig ofte forekommer det lønnsjusteringer midt en lønnsperiode, nye versjoner av tariffer eller andre tilfeller hvor timelønn eller en timesats på en lønnsart må justeres på en konkrete datoer. Ved bruk av Tidsbanken sin integrasjon kan vi gruppere hele lønnsgrunnlaget på dato. Det vil si at Visma får tilsendt nøyaktig timeantall per dag som åpner opp for at Visma kan vite nøyaktig hvor mye som må etterbetales hvis en sats justeres eller hvor mange timer som skal betales med gammel og ny sats i en lønnsperiode. 

Har du ekstern regnskapsfører, så slipper du også den typiske mailkorrespondansen med filer frem og tilbake, ved at lønnsgrunnlaget kan overføres direkte i skyen til regnskapsfører sitt system!


Hvordan fungerer den?

Denne integrasjonen bygger videre på rutinen og prosessen rundt Lønnsbehandlingen i Tidsbanken. Denne rutinen vil rapportere alle timer i den aktuelle lønnsperioden som skal utbetales. Hva som skal utbetales eller ikke styres på de forskjellige lønnsartene i systemet. Det første som skjer er at brukeren som kjører lønnsbehandling vil få frem en oversikt over alt som ligger klar til lønnsutbetaling. Her utføres en siste kontroll/sjekk. 

Det som skiller denne integrasjonen fra andre løsninger, er du kan i neste steg kan sende alle lønnslinjene direkte til Visma Payroll for utbetaling. Dette foregår skybasert ved hjelp av Tidsbanken, og Visma sitt API. Hvis den oppdager at det er noe feil med f.eks lønnsartene eller ansatte så vil den varsle om dette før overføringen skjer, slik at dette kan rettes opp før feilene oppstår. 

Når lønnsgrunnlaget er sendt kan man finne alle lønnslinjene i Payroll og fullføre prosessen med utbetaling av grunnlaget.


Arbeidsflyt

1. Godkjenning av timer i Tidsbanken

2. Kjør lønnsbehandling og ta siste kontroll på grunnlaget.

3. Overfør til Payroll i grensesnitt i Tidsbanken.

4. Utbetaling.


Kom i gang med integrasjonen!

Bestill integrasjon på denne måten eller ta kontakt med Tidsbanken Support.

Telefon: 55 27 37 00
Epost: support@tidsbanken.no