Visma.NET Financials med Tidsbanken


Dette er en integrasjon mot de nye nettbaserte produktene fra Visma som Tidsbanken har utviklet i samarbeid med Visma. Dette er en standardisert integrasjon som er lett å komme i gang med og som løser komplekse behov.


Hva løser integrasjonen? 

Tidsbanken hjelper deg å redusere manuelt arbeid. La de ansatte stemple mot prosjekter i sanntid og få full kontroll på timeforbruket slik at man alltid fakturerer korrekt. Vi har mulighet til å hente følgende data fra Visma Financials:

- Automatisert overføring av prosjekt fra Visma.NET til Tidsbanken

- Automatisert overføring av ordre fra Visma.NET til Tidsbanken

- Automatisert overføring av prosjektoppgaver fra Visma.NET til Tidsbanken

- Automatisert overføring av kunder fra Visma.NET til Tidsbanken

- Automatisert overføring av timeforbruk på prosjekter og oppgaver til Visma.NET for fakturering eller prosjektregnskap.


Hvorfor bør en Visma.NET-kunde ta den i bruk?

Ofte underestimerer bedrifter og ansatte antall timer som brukes for å utføre forskjellige arbeidsoppgaver. Dette kan fort gi feil fakturagrunnlag og feil estimat til framtidige prosjekter. Tidsbanken kan hjelpe deg med å redusere manuelt arbeid, få full kontroll på timeforbruk og hjelpe deg til å utarbeide bedre estimat til framtidige prosjekter. 

Ansatte stempler i sanntid på prosjekt og kan enkelt bytte i løpet av dagen. Dette gjør at du hele tiden har full kontroll på timeforbruket.


Hvordan fungerer den?

Alle prosjekter, ordre, etc. som opprettes i Financials/Project Accounting blir overført til Tidsbanken innen 15 minutter. Hvis de blir markert som avsluttet i Visma.NET vil den også bli avsluttet i Tidsbanken – slik at man ikke får timer på ferdigstilte oppgaver. Etterhvert som prosjektene får timer på seg som blir godkjent vil de kunne sendes til Financials som prosjekt-transaksjoner. Disse transaksjonene kan enten oppdateres manuelt eller de kan oppdateres automatisk med en regel i Visma.


Arbeidsflyt

1. Leder oppretter nye prosjekter, ordre, etc. i Project Accounting.

Det blir automatisk overført til Tidsbanken innen 15 minutter.


2. Ansatte stempler i sanntid direkte på aktive prosjekt, ordre, osv. i Tidsbanken.


3. Leder kan få full oversikt på timeforbruk i Tidsbanken.


4. Leder godkjenner og klargjør timer for eksport i Tidsbanken. Etter klargjøring vil de sendes til Visma innen 15 minutter        

5. Leder kan nå behandle timene i Visma.NET




Kom i gang med integrasjonen!

Ta kontakt med Tidsbanken Support

Telefon: 55 27 37 00
Epost: support@tidsbanken.no