Manuell stempling gir deg mulighet til å stemple arbeidstid i etterkant og ikke i sanntid. Her legger du inn dato, fra og til klokkeslett, og hvilket type arbeid du har jobbet med. Det er kun de som har menypunktet for dette tilgjengelig som kan bruke dette:

Typisk for dem som manuell stempler er at de ikke har muligheten for å stemple i nåtid. Mangel på internett kan være et eksempel på dette.

Sånn gjør du det:

Når du har klikket deg inn på menypunktet for manuell stempling kan du fylle inn informasjonen om den arbeidstiden du ønsker å registrere.
Dato, klokkeslett og vakttype. Deretter trykker du på knappen "Ok, stemple nå"
Skulle dere benytte dere av prosjektstempling vil disse valgene også komme som mulighet under.

Hva om du registrerer feil, eller angrer deg?

Når du har manuelt stemplet vil du få en "kvittering" på registreringen under. Ser du at du har gjort feil kan du slette registreringen ved å trykke på 2 ganger på søppelspann-ikonet.