1) For å logge på må du gå til https://auth.tidsbanken.net

2) Deretter registrerer du firmaID og passord, slik at du logges inn på din bedrift. Du finner både FirmaID og passord i mail fra oss. Husk at det kun er ledere som skal ha tilgang til firmaID og passord!

3) Logg deretter inn med ansattnummer og PINkode. PINkoden er satt til 0 ved første pålogging, og bør derfor endres ved å klikke oppe til høyre på initialene eller profilbildet. Velg Min profil, og klikk deretter inn på Endre PINkode. Se video for fremgangsmåte.

4) Raskere pålogging - bokmerking:

1) Dersom du er på personlig enhet kan du bokmerke påloggingen som vist her!

2) Hvis du er på fellesmaskin er det viktig at du ikke bokmerker din private innlogging! Da vil andre kunne få tilgang til din bruker. Det anbefales da heller å bokmerke siden under punkt 3. Se video.