1. Når du er innlogget i Visma. Gå til App store fra Visma Home-siden.

2. Finn Tidsbanken sin integrasjon i oversikten og klikk på denne

3. Trykk på angi tillatelser.

4. Trykk integrer og bekreft dette ved å trykke aksepter.

Når dette er gjort, har Tidsbanken fått nødvendige tillatelser til å sette opp integrasjonen mellom Tidsbanken systemet og Visma.NET Payroll kontoen deres. Husk at Tidsbanken kan bistå i hele prosessen rundt en overgang til nytt lønnssystem når det gjelder tilpasning begge systemer og klargjøring for lønn. Ta kontakt du om trenger bistand til noe!

Dersom du ikke har vært i kontakt med Tidsbanken før du aktiverer integrasjonen, så anbefaler vi at du tar en prat med oss for å finne ut hvordan vi best kan hjelpe dere i gang med nytt lønnssystem.