1. Når du er innlogget i Tidsbanken - gå til denne adressen: https://min.tidsbanken.net/import-excel.asp

2. Sett opp en Excel-fil med følgende kolonner:

3. Fyll inn satser og verdier i denne filen. RessursID er en obligatorisk verdi men har ikke praktisk betydning. Verdien 1 vil som oftest fungere for deg.

4. Klipp og lim selve verdiene (uten overskrifter) inn i Tidsbanken og sjekk at innholdet stemmer overens.

5. Trykk importer dersom alt ser korrekt ut.

MERK. Dersom du legger inn en dato som er tilbake i tid, så vil ikke denne funksjonen automatisk oppdatere satsen på planlagte vakter og registrerte timer.

Bruk alternativ 2 denne artikkelen for å få eksisterende vakter/timer oppdatert med riktig sats.