Skrive ut QR-kode

Dersom et prosjekt starter før den ansatte har mottatt et HMS-kort vil det være nødvendig å kunne registrere de inn med et midlertidig kort. Ettersom det midlertidige kortet ikke fungerer på en stempleboks, vil en alternativ registrering være nødvendig. Vi anbefaler at administrator skriver ut en QR-kode for anlegget slik at de ansatte kan registrere seg inn via mobilen sin. QR-koden skrives ut ved å først trykke inn på det aktuelle anlegget.


Trykk på Skriv ut kode inne på anlegget.


Her kommer det opp kode og en QR-kode tilhørende det aktuelle anlegget. Vi anbefaler å skrive denne ut og henge den opp ved stempleboksen hvor de ansatte registrerer seg inn. 

  



For den ansatte

Når den ansatte skanner QR-koden kommer de inn til en side hvor først må skrive innen Location code. Da må de skrive koden som tilhører anlegget og som ble krevet ut i det foregående steget.


Herfra må de skrive inn kortkoden sin, og når det er gjort er den ansatte registrert i mannskapslisten. 

 

Alternativt kan leder sende ut denne lenken til de ansatte som ikke har mottatt HMS-kortet sitt:  https://min.tidsbanken.net/reg2build/bygg.asp?locationcode= . Ved å legge til location code bak=-tegnet i lenken, kommer man direkte inn på anlegget uten å skrive locatoin code. Merk at de ansatte vil kunne bruke denne selv om de ikke er på anlegget, og er derfor ikke anbefalt å brukes permanent.