Planlegge på arbeidstyper

Dersom du vet hvor mange vakter som skal planlegges hver uke, men er usikker på hvilke ansatte som skal ha vaktene, kan ikke tildelt brukes. Denne funksjonen anbefaler vi å bruke for å planlegge vakter på de ulike arbeidstypene dere har.


For å kunne planlegge på arbeidstyper istedenfor ansatte, må aksene byttes, som vist i steg 1 på bildet over. For å legge til flere arbeidstyper, som for eksempel åpnevakt eller mellomvakt, trykker du på Legg til arbeidstype, og velger arbeidstyper fra rullegardinen. 

For å opprette vakter på den aktuelle arbeidstypen, trykker du på pluss-tegnet på ønsket dag. Dersom denne vakten skal tilhøre en spesifikk avdeling, må avdelingen være markert i blå øverst i venstre hjørne, slik som 2 Kafe er på bildet over. Dersom ingen avdelinger er markert i blå, vil vakten opprettes med den første avdelingen i listen.

Videre kan vakten enten tildeles en ansatt, eller legges på vakttorget. For å tildele den en ansatt, trykker du på teksen hvor det står ikke tildelt, som vist i steg 4 på bildet over. Her vil en rullegardin med de ansattes navn dukke opp. Om du ønsker å legge vakten ut på vakttorget, trykker du på pilen opp på den aktuelle vakten. 


Stemmer ikke tidspunktene på vaktene? Les om hvordan du kan fikse det her.